Annons
Annons

gryta&rötter

hejregina plantor2 f

Igår när jag kom hem från skolan stod det en thaigryta färdig och väntade på mig. En väldigt bra sorts överraskning. När jag sen diskade insåg jag att jag skulle få över två konservburkar som jag inte riktigt hade någon plats för, så jag bestämde mig för att plantera mina sticklingar.

Annons

De har stått i vatten i flera veckor och samlat rötter.hejregina plantor fNu hoppas och väntar jag på att de ska växa explosionsartat så att jag snart får plantera dem i större krukor. Dags att fynda rätt på några så att jag är beredd..

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det är härligt att komma hem till färdiglagad mat. Smart att använda burkarna att plantera sticklingarna i.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar