Annons
Annons

Hälsan vs. Känslan

hejregina.blogspot.comHälsan: Två steg framåt, ett steg tillbakahejregina.blogspot.com snö3(Vår)Känslan: Ett steg framåt, två steg tillbaka
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det är så himla sant, tyvärr.

  • Det låter som att du beskriver min tillvaro.

  • japp. samma här.

  • Bråkigt. Jag känner mig färdig med februari redan.
    Krya på dig.

  • men åh fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar