Annons
Annons

Han har hittat hem!

Mattias har äntligen blivit Göteborgare igen och vi befinner oss i samma stad på heltid för första gången på evigheter! Som vi sett fram emot detta. Att bara få lite vardag. Ospeciella måndagskvällar, en lunchdate på skolan, ett spontant filmmaraton eller bara prata öga mot öga 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Gud va roligt för er! Långdistans är bra jobbigt i längden.

  • ii, å så bra! er glad på deres vegne. selv gikk det ikke like bra med mitt avstandsforhold (siden han skulle til frankrike etter kina). sukk.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar