Annons
Annons

här sover vi

hejregina.elledecoration.se sovrum1

Jag tänkte visa hur vårt sovrum ser ut! Det här är det första man möts av när man tittar in genom dörren

hejregina.elledecoration.se sovrum5

På golvet ligger en trasmatta som jag har fått från min mamma i födelsedagspresent

hejregina.elledecoration.se sovrum2ljus

Och tittar man rakt fram och upp står alla våra pelargoner i fönstret och väntar på att bli stora

Annons

hejregina.elledecoration.se sovrum4

I taket hänger en papperslampa från Lagerhaus

hejregina.elledecoration.se sovrum6

Och vänder man sig om står vår rosa soffa vid fotändan av sängen. Ovanför har vimplarna från Mattias födelsedag fått flytta in i väntan på något annat

hejregina.elledecoration.se sovrum8

På Mattias sida av sängen står ett träd som har flyttat med honom sen han flyttade hemifrån. Lakanen kommer från ikea

hejregina.elledecoration.se sovrum7

På andra sidan av rummet finns dörren som leder in till vår lilla walkincloset och en som leder ut till resten av lägenheten. Spegeln köpte vi på blocket

hejregina.elledecoration.se sovrum3

Det var allt ♡

DELA (10)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Nicolina Sturesson

  Verkligen super fint! Lugnt, behagligt, bra kombo av färger och mönster och skönt att det inte är för mycket grejer 🙂 och säng gavlen var ju så himla fin! Vart är den ifrån? Har alltid drömt om en järn säng i mitt dröm sovrum! Allt de finaste, Nicolina Dreamy http://nicolinadreamy.blogg.se

  • Regina

   tack! gaveln är från ellos och är verkligen en favorit!

 • Julia

  Jag gillar verkligen hur ni lyckas få hela er lägenhet att kännas så enhetlig, personlig och genomtänkt. Den är verkligen superfin!

  http://prick.blogg.se

  • Regina

   Tack Julia (:

 • Ida

  Jag undrar med vart sänggaveln är ifrån! Bautafin verkligen.

  • Regina

   ellos! (:

 • Milla

  For en ubeskrivelig vakker leilighet!

  – heroesandme.com

  • Regina

   tack (:

 • Hanna

  Har en likadan lampa!

 • Maja
  • Regina

 • Toppenfint!

  • Regina

 • Gulakarusellen

  Hejsan! Underbart rum och har själv haft samma Morristapet i vår son Morris rum. Undrar också var sänggavelen kommer ifrån? Ha en fin söndag! /Caroline

 • Emilia

  Vart har ni köpt eran sänggavel? Så himla fin!!

 • Linnea

  Er säng verkar vara sådär perfekt bred!! Inte så stor så att man kan råka vakna med en ocean mellan varandra, men inte heller så smal att det blir trångt. Hur bred är den?!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar