Annons
Annons

HEJ

hejregina skogJag har fått ett oerhört behov efter skogen sen i helgen. Så vackert, gör mig så glad. Och det är så lugnt. hejregina hårhårSen är mina toppar jämna. Fortfarande ganska långa. Men jämna. Och jag fick te och ananas hos frisören.

Annons

Och en chokladbit. Så där satt jag och läste om fina Emma (som jag för övrigt verkligen ser upp till) i senaste Damernas Värld och njöt. Sen gick jag och sjöng.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • härligt. jag längtar efter skogen. vart gick du och sjöng? fridens liljor kära du. och tack för pepp.
    ellen

  • Ja, skogen är bra! Jag är med i Felicity i Saron 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar