Annons
Annons

Hej jag ville bara säga Hej

Igår: Vaknade, åt, satte mig och skrev. Åt, satte mig och skrev. Diskade. Bestämde att det var nog för dagen. Åt. Spelade Settlers med Mattias, förlorade. Gick och köpte godis. Lekte lite med kameran. Spelade Settlers, förlorade.

Annons

Blev arg. Spelade Settlers, ledde överlägset, förlorade, blev arg. Tog en dusch. Pratade med Malin och bestämde att jag ska hälsa på henne i Stockholm snart. Blev vän med Mattias och bestämde att vi skulle spela idag igen. Sen tog jag natt. Vi får se hur det går idag. Hej hej

Uppdatering: 1-1 idag. Nöjda&Glada, haha!
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Hej,lilla gumman!!!

 • Anonymous

  Hur gick Settlers idag?

 • Anonymous

  Kom gärna till oss någon kväll, å ta med Settlers!

  Kram
  -Hon som redovisar klockan 13:00

 • jag gillar din blogg. den känns genuin. och så har du ett finfint bildspråk.

 • Tack Lovisa 🙂
  ..och -hon som redovisar klockan 13.00, jag kommer när man minst anar det!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar