Annons
Annons

Hej min 1317:e måndag, förvåna mig

Jag heter Regina, Agnes och Hanna
Jag är för tillfället uppkrupen i soffan med filt och kudde och väntar på att maten ska bli klar
Jag är bra på att lägga märke till detaljer
Jag tycker inte om att välja bort saker för att tiden är för kort
Jag är dålig på att göra flera saker samtidigt
Jag läser bloggar och längtar efter att hitta en bok som jag inte kan lägga ifrån mig
Jag gillar när alla man känner kommer hem för att fira jul och staden man en gång bodde i blir som man minns den
Jag sjunger med när det är reklampaus
Jag älskar att drömma om framtiden
Jag är inte speciellt bra på höra av mig till mina vänner som bor långt bort
Jag föredrar dusch framför badkar
Jag tycker om dagsljus genom stora fönster, spontana utflykter, långa kramar, spelkvällar, tanken på att ha en hund, makaroner och Frida Sundemos röst
Jag är beroende av att inte vara beroende, nästan
Jag har på mig svarta strumpbyxor, klänning och Mattias luvtröja
Jag dricker för tillfället mycket te.

Annons

Med massor av mjölk

Jag lyssnar på skinny love i denna stund
Jag blir arg på teknik som krånglar
Jag är rädd för oförstående människor
Jag önskar att saker inte gick sönder. Ting, drömmar, lyckliga slut
Jag är pinsamt dålig på att komma ihåg namn men minns ansikten
Jag är uppväxt i ett blått trähus som sedan blev grönt. På framsidan fanns grannar och på baksidan var det skog
puss!
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Så fin lista!

  • Anonymous

    Intressant, min sköna!

  • Om du inte har läst Lars Keplers böcker kan jag tipsa om dem! Är inne på den tredje nu: eldvittnet. Läst igenom dem andra två på mindre än tre veckor. Helt klart böcker man inte vill lägga ifrån sig 🙂

  • MUMS va gott

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar