Annons
Annons

Hemliga kuvert

2005 är nyårsfirandet jag minns lite extra. Jag och mina närmaste vänner hade planerat noga sedan länge och dagen innan nyårsafton ägnade vi åt att bära bord, rigga videohälsnings-hörnan, tänka ut hur vi skulle hinna laga all mat och fixa bordsplaceringen.

Annons

Vi var 30 stycken som träffades hemma i mitt föräldrahem mitt ute på landet och det var högtidligt. En stund innan klockan började närma sig 12 fick alla ett papper tilldelat sig med frågor på. Alla fick också ett kuvert där man skulle skriva sitt namn och sin adress. Sen satt vi tysta och skrev. Vad har du ägnat mest tid åt detta året? Vad ser du fram emot mest mot nästa år? Hur tror du att ditt liv ser ut 2011?.. Det har varit ganska spännande att ha bunten med kuvert liggande i min byrålåda, men samtidigt väldigt kul att de nu är påväg till sina ägare. Jag undrar hur de reagerar när de får ett brev på posten med sin egen handstil på. Kommer de ihåg? 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar