Annons
Annons

Hemlighetsfulla mr. Eiffel

När jag var liten hade min storebror ett Eiffeltorn på sitt rum. Jag tror att det först och främst representerade hans språkval i skolan men det var fint och gjort i självaste Paris. Jag gillade tornet.

Annons

Det fanns en liten lucka i botten där det låg en sandpåse för att det skulle stå stabilt. Där brukade han gömma små hemligheter som han visade mig.När jag hittade tornet igen kändes det fortfarande lite mystiskt. Jag tänkte på påsen med sand och visste exakt hur den såg ut och hur det kändes att lirka upp luckan med naglarna, så jag gjorde som vanligt och öppnade. Sandpåsen var sig lik och dessutom upptäckte jag att vi glömt kvar en liten skatt! 6 dragsmällare och 1 femöring 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken mysig blogg du har! Mig har du inte sett sista gången här kan jag säga. Hoppas du får en fin dag, kram!

  • Detta var nästan för fint! Ojojoj

  • Fint med hemligheter!

  • åh vad romantiskt på någe vis!

  • mrx

    Vilken rolig bror!!

    • Ja mrX, han är bra han!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar