Annons
Annons

Hemma, tillbaka, åter

hejregina.blogspot.com taketHEJ. Nu är jag äntligen hemma igen efter världens Kinaresa. Så bra, roligt och himla intensivt. Jag ska berätta mer och visa bilder från huset senare. Nu när jag är tillbaka så känns det hela nästan som en dröm.

Annons

Som en liten bubbla i vardagen. För några dagar sedan tillbringade jag kvällarna på 22:a våningen med vänner från alla delar av världen, åkte runt bland Kinesiska marknader och kommunicerade via teckenspråk. Nu är jag tillbaka i Malmö och verkligheten igen.hejregina.blogspot.com tapetljusOch jag gillar verkligheten också. Att bli hämtad med cykel från bussen och ta en ny väg hem, se vad som har hänt i lägenheten och bara vara vi två. Skriva en attgöralista för veckan och börja kryssa av. Åka till färgaffären där vi redan känner personalen och sedan tapetsera om i sovrummet. Fina Kina och ljuva hem. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Älskar den där tapeten! Var supernära att välja den oxå , men det blev en annan William Morris. 🙂

    • Ja, så svårt att välja, så mycket fint! Men det fick bli pil i äkta Skåne-anda 🙂

  • vad underbart, och välkommen hem. lite som att du står i ett kinesiskt risfält där.

  • Det är skönt att komma tillbaka, men det är också lite svårt att släppa allt det drömiga. Men hemma är också bra, det är det, skall bara hinna ikapp verkligheten lite.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar