Annons
Annons

hög tid att pressa!

hejregina.elledecoration.se pressa

Det här lilla projektet har jag haft i tanken länge! Jag fick idén från min kusin som hade en så söt blompress och jag tänkte att det är precis vad jag behöver för att behålla lite av sommaren kvar! Jag brukar pressa i böcker och under travar av tunga saker, men det händer också att jag glömmer av vad jag lagt vad. Men det här gick både snabbt och enkelt så jag rekommenderar helt klart: Ta två plywood skivor och såga ut i önskad storlek. Tejpa ihop dem så att hålen hamnar på samma ställe i båda bitarna och borra i varje hörn

Annons

hejregina.elledecoration.se pressa3

Klipp till några pappbitar som passar ytan och missar skruvarna och sätt ihop dem med vingmuttrar. Du kan pressa i flera lager samtidigt, så tänk på att köpa skruvar som är en bit längre än tjockleken på de båda skivorna.

hejregina.elledecoration.se pressa2

Sen är det bara att vänta! Och under tiden är den ganska söt med sina små vingar som sticker upp. Sen kan man göra vad man vill med framsidan. En etikett, ett bokmärke eller kanske bara datumet när man la in blommorna? Eller behålla som den är så klart. Själv tänkte jag låna mammas brännpenna nästa gång jag har chansen och se vad det blir ♡

DELA (1)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar