Annons
Annons

höga krukor och mera grönt

hejregina nya fina växter

I veckan flyttade de här gröna in

hejregina nya fina växter2

Jag hade nämligen hittat två krukor (ops visst 3 blommor) på myrorna som jag var tvungen att prova med en gång

hejregina nya fina växter3

> superhöga!

hejregina nya fina växter4

Så att det nästan känns som små piedestaler

Annons

hejregina nya fina växter5

Och när det var gjort kom jag och Mattias igång med någon slags vårstädning vilket känns så så skönt för nu åker jag till Stockholm (för att tillexempel träffa fina bloggkollegor ♡ på Elle Decoration Design Awards) och att komma hem till ett nystädat hem är en sån himla behaglig grej

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Ah, men så fina! Men hur vattnar en blommorna i dem? Känns som att det samlas vatten längst ner som inte rötterna når till, eller är det mer en innerdel där innerkrukan står på, som är högra upp typ? Om du fattar vad jag menar, det är lite förvirrande…
  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   hm, jag får se hur de mår, annars får jag kanske bygga upp något åt dem? det finns ingen innekruka. när man vattnar ser man att krukan blir blöt runt rötterna men lite så mycket längst ner, så de kanske är snabba på att suga upp? kan återkomma när jag haft dem ett tag!

   • Sanna

    Hej! Jag har tre exakt likadana ”krukor” hemma, och har lite problem med vattningen. Min italienska morfar kom hem till mig och undrade förvånat varför jag hade hans gamla vinkylare som krukor! Så, det är tydligen inga krukor och därför ingen innerkruka eller hål i botten (om man inte gör ett själv). Återkom gärna om du kommer på nån bra idé! Du är ju så fiffig!

 • Sandra Carlsson

  Jag undrar cirka samma som Beatrice 🙂
  Härlig effekt med lite högre krukor 🙂

  • hejregina

   mm, gillar det! ang vattning ↴

 • Sandra

  Alltid kul med nytt grönt! Har också påbörjat vårstädet, en får ju passa på när en har tid!! Trevlig helg!

  http://blueberryroad.blogg.se

  • hejregina

   ja, och såååå skönt med lite dammfritt då och då!

 • ISA

  http://isabyl.devote.se

  himla fint! nästan så jag vill skaffa en liten planta 🙂

 • Emilia

  Vilka underbara krukor! Blev väldigt snyggt i kontrast till de saker ni har runt omkring.

  http://themountainsound.blogspot.se

 • Alexsandra Haller

  Gud vad roligt! Vilken dröm att gå på Elle Decoration Design Awards:)
  Jag har också en blogg ifall du är nyfiken 🙂 . http://zahla.se

  • hejregina

   hej alex! ja, verkligen fint! och ja det har jag ju sett på facebook (:

 • Junifer

  Snyggt, kul med saker som kan ha dubbla funktioner, har ett par likadana vinkylare hemma som jag inte använder, ska nog få agera krukor också!

  • hejregina

   men verkligen!

 • Sjukt snygga krukor! Vore fint med flera i olika höjder. Även om just det är kanske lite svårt när dom är köpta på myrorna. Hoppas det var kul på Elle Decoration design Awards.
  http://annamarialarsson.se/blogg

  • hejregina

   ja, men det skulle verkligen va fint, som en liten prispall bredvid varandra! får hålla ögonen öppna (:
   och ja, det var verkligen en superfin kväll <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar