Annons
Annons

Home sweet home

hejregina kinaJag är hemma igen! Ojojoj, vi har promenerat i massor, tittat på byggnader och vackra platser, fått se mycket kultur, blivit behandlade som kändisar, prutat och lärt oss kinesiska fraser, sjungt karaoke, åkt cykeltaxi, gått på marknader, lyssnat på föreläsningar, besökt muren och kommit hem sent.

Annons

Kina från morgon till kväll

Och fast jag börjar jobba på måndag och fast vädret inte är övertygande så känns det väldigt fint att Sverige välkomnar med juni

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • åh kina!!! vill med.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar