Annons
Annons

How do you say beutiful in your island?

hejregina simskolanHittade en liten anteckning från när jag var ute och reste. Det är över ett år sedan vi kom hem nu och det är så fint att väcka små minnen då och då som man har glömt av. Som hur ens världsuppfattning skulle kunna sett ut om jag växt upp på Hawaii.

Annons

Så här skrev jag 24 april 2011:

”När vi var med barnen på simskola senast lärde vi dem svenska meningar. När vi kom tillbaka och lämnade av dem kom en annan liten tjej fram som inte hade varit med och simmat, och slängde sig runt min hals och frågade: hur säger man fin på din ö? Det var fint”

(jag har skrivit lite mer om resan här och under kategorin jorden runt)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Mia

    Men åh.. vad fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar