Annons
Annons

Huller om buller

Frukost i Skåne och solen som lyser in i mitt trapphusSånt vi tittade på i Tyskland och det första av min skörd

Glasstund i skolan och två av bröderna

Mera glass och ett kyrktorn från tyskland, oklart vilket
Skalgubbar och studion där jag sitter på dagarnaMitt livs första operabesök och ett regnigt MalmöFörsta frukosten på trappan och position x-box
Legostad och filminspelningNudellunch och besök hos Tiger, Morris, och Rufus
Annons
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Fint! 🙂

  • Anonymous

    har läst din blogg länge men jag måste verkligen missat vad det är du pluggar för ngt? 🙂

  • Finfina bilder! Och vad sugen man blir på att leka med lego, äta glass och gå på opera när man ser dem!

  • Åh vilka fina bilder! Nu blev jag pepp på att ta med mig kameran och foa på vägen till min vän!

  • Therese

    Vad är det du heter på Instagram? Jag skulle följa dig direkt!!

  • love this

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar