Annons
Annons

Hurra för honom!

Idag fyller Mattias år! Hurra Hurra

Förra året firade vi hans födelsedag på Nya Zeeland och då fick han ett fallskärmshopp (Som vi hoppade när vi kom till Hawaii) Och jag ordnade i bästa smyg en tårta av Jello, som vi åt och fick påminna oss om att det är tanken som räknas.

Annons

Det är svårt att förstå att det redan är ett år sedan. Mattias du är fin&bra!
Hurra

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Grattis Mattias på fölsedan önskar vi på vischan.

  • Alltså din blogg är perfekt! Fintfintfint.

  • grattis!!!

  • Alltså, första bilden! Gud.Så.Himla.Fin!

  • Stort grattis till din Mattias. Hoppas ni haft en fin dag!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar