Annons
Annons

I en kopp

hejregina scones1Precis innan jag skulle hem från skolan igår tittade jag in hos Flora och blev sugen på att baka scones. Och hennes små ugnsformar är ju så fina!hejregina scones2Men eftersom jag inte har några formar själv, provade jag att baka i Mattias små kaffekoppar och det gick bra.

Annons

Ganska varmt, men ganska mysigt. Det enda jag gjorde var att smöra koppen. Receptet var gott och innehöll havregryn. Bra måndagslyx

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ser riktigt mumsigt ut! Har varit sugen på scones länge nu, kanske dags att göra nåt åt det nu när receptet finns framför näsan på’n!

  • Kändes ju direkt både mysigare och lyxigare att baka i koppar. Och fint!

  • men ååhh vilken fin blogg du har!!! <3

  • Väldigt bra måndagslyx. Ser ju fullständigt helgott ut!

  • åh, så gott det såg ut!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar