Annons
Annons

i min väska för 7 år sedan

väska1

Förra veckan var mina barndomsvänner Anna och Matilda och hälsade på. (Och tillsammans med Hanna och Rebecca som bor i Malmö var vi hela gänget samlade igen, mycket fint!) I vilket fall hade Matilda med sig en väska hon hittat hos sina föräldrar som var min. Jag tappade bort den 2009 (!) och det är ju så spännande att rota i sin dåtid så här kommer en liten kik av vad som fanns i. A för Agnes

Annons

väska2

Jag och Mattias var värdpar på Matildas bröllop och förutom godispapper, orderbekräftelse på musikal i London, mynt och visitkort fanns det bröllopsanteckningar lite överallt. På en servett tillexempel. Sen min plånbok och en papperspåse

väska3

I papperspåsen låg det små textilmärken. Kommer verkligen ihåg när jag köpte dem här på Furulunds i Knalleland. Tänker att Brita kommer älska dem någon gång i framtiden

väska4

Och i plånboken hittade jag den här nervösa 18-åringen som precis skulle skriva upp när kortet togs. I egensydd jacka med pins vid dragkedjan <3 Känns som ett annat liv. Och förutom bankkort, svarta klistermärksprickar och kvitton fanns också två 500-lappar (!!) Som dessutom blir ogiltiga om en månad!!!

i min väska hejregina5

Så jag åkte direkt in till stan och förvandlade dem till bland annat de här fladdriga byxorna som är det skönaste jag ägt! Slut på dåtiden ♫

DELA (4)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • sandra

  Haha det här är det sjukaste inlägget jag läst! Vilken jäkla skatt som bara dök upp sådär och vad knasigt att väskan varit borta så länge + så himla lägligt att få tillbaka pengarna precis innan de blir ogiltiga. Fantastiskt!

  atilio.metromode.se

  • agnes/hejregina

   haha, I know. känns oftast som det är tvärtom! (:

 • Men gudars vad roligt, speciellt att få göra åt cash utan att ha något större val ;D måste bara fråga – är du från Borås? Bor nämligen precis ovanför Knalleland, om det är samma som du pratar om 😀

  • agnes/hejregina

   ja! eller egentligen från ett litet samhälle utanför men gick tex på bäckäng (:

 • Malin

  500-lapparna (och 100-lapparna) går ut nästa år i juni! I år går 20-, 50- och 1000-lapparna ut. 🙂

 • Vilken lycka! Och så knäppt. Men knäppt på ett bra sätt. Dessutom skönt att få lite vips-pengar bara sådär 🙂
  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Johanna

  Vilka fina byxor! Var är de ifrån?

 • Kristina

  så kul ju!!! och fina byxor! 🙂
  http://melodyofyou.blogg.se/

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar