Annons
Annons

I skåne

Nu är vi i skåne och igår tog vi en promenad runt sjön. Så att vi fick något gjort innan solen gick ner. Sen tog vi det lugnt igen. Jag har en god förmåga att göra ingenting. 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det är en bra förmåga det!

  • Ida

    Åh, tack ska du ha! Vilka fina bilder du tar. Tygerna är köpta i en tygaffär, finns som metervara. 🙂

  • Att göra ingenting är en ganska bra förmåga. Jag har själv börjat utveckla en större talang för just det.
    För övrigt, vilka otroligt vackra bilder du tar. Jag har suttit och kikat igenom här en stund nu och blir alldeles trollbunden av bilderna.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar