Annons
Annons

I väntan på en tavelvägg

2vICEM on Make A Gif, Animated GifsOvanför mitt matbord planerar jag att ha en liten tavelvägg. Men att välja ut bilder, hitta passande ramar och sätta upp allt tar alltid längre tid än vad man planerar. Så i väntan på tavlor sitter det nu istället utkippta figurer från weekdays höstkollektion där.

Annons

Och inte bara där föresten. De sitter över allt, i granen (satt), i min hylla, på min spegel, på en dörr och så ligger de sista på bordet. Mycket bra pynt

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken rolig idé med de utklippta modellerna! Nästan som klippdockor.

    • ja, väldigt enkelt och iögonfallande!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar