Annons
Annons

idag är det den 35:e fredagen 2015 och ↓

hejregina.elledecoration.se kork3

✽ Jag har satt mig på tåget till IKEA för sista gången innan jag blir ledig!

✽ Jag kommer antagligen använda hela nästa vecka till att sova

✽ Magen har växt så att jag kan ställa en tekopp på den

✽ Vi har inte hittat våra mattallrikar bland lådorna än så vi äter många men små portioner

Annons

✽ I onsdags tog det 5 h att ta sig mellan Älmhult och Malmö pga ledningsfel. Fick bla uppleva Hästveda

✽ Jag längtar efter tid att pyssla!!

✽ Vi har öppnat upp mellan vardagsrum och matsal och golvet är nybehandlat och luktar gott!

✽ I helgen ska vi köpa barnvagn <- overklig syssla

✽ Och gå på Beas utställning på Dunkers innan den plockas ner (eftersom båda glömt plånboken förra gången)

✽ Vi får inte internet försen fredag om en vecka. Säkert nyttigt men ganska segt

✽ Det finns björnbär i våran trädgård!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • lovisa, http://polichinelle.se

  ca bäst list bortsett från pendlingstiden. iofs är ju kanske hästveda fint, va vet jag. gulligt med tekoppsmage! och en sak till: skulle va kul att springa på dig nån gång nu när vi båda är malmöbor! puss

 • tiny

  Akta er för att titta in i den inhängnade ytan på beas utställning för då går ett tjutande larm. Det gjorde jag och skämdes lite när vakten fick komma och stänga av det 🙂

 • Sandra E

  åh, en trädgård alltså! om du vill ha hjälp med den ställer jag mig först i kön.
  kram S

  http://blueberryroad.blogg.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar