Annons
Annons

Igen och igen och igen

hejregina smetJag har nämnt det förut men det är så himla smidigt och får mig på bra humör. Pannkakor=goda. Smet=många. Bunke i kylskåp=trångt. Tom ketchupflaska=svårt att använda, men tråkigt att slänga.

Det blir så enkelt att göra en liten lunchpannkaka, efterrättspannkaka eller kvällsmatspannkaka när som helst.

Annons

Håller minst i en vecka och jag vill bara fylla på den igen och igen och igen! Trevlig helg!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • nej vilken bra ide!! Tack för tipset.

 • smart! och sjukt snyggt på nåt sätt. trodde det var en vit tomatketchup först.

 • Så himla smart ju! Bara att trycka ut smeten också istället för att hälla från en bunke!

 • GRYMT smart!!!!

 • SMART!!

 • Det här är ju den bästa iden. Tokälskar!

 • Haha ser konstigt (men vackert) ut !

 • Nämen fasen vilket bra tips, tack för det!

 • bästa idén på länge. Man borde alltid ha pannkakssmet i kylen!

 • Så smart! 🙂

 • Men alltså så jäkla smart!!!! Och så slipper man köpa den färdiga som smakar unk!

 • Så himla smart!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar