Annons
Annons

Ines nya namn (!/?)

hejregina dunker granit2

Ines heter inte Ines längre ✿ ✈ ✽ Eller det är fortfarande hennes andranamn men hon har ett nytt tilltalsnamn. Jag tycker att Ines är ett fint namn och det kändes verkligen som det passade henne: men. Det låter precis som Agnes. Ingenting vi tänkte på när vi valde eller i början när alla uttalade väldigt noga men tillslut hörde jag fel hela tiden. Och ju längre tiden gick desto mer störde jag mig men desto mer var hon en självklar Ines. Så vi visste inte riktigt hur vi skulle göra

Annons

hejregina Ines 5 månader 2

Men så bestämde jag och Mattias oss för att provbyta hemma några veckor i smyg, för att se hur det kändes. Om det ens var möjligt över huvud taget. I början kändes det väldigt tillgjort men efter någon vecka gick det bättre och tillslut riktigt bra. Så då berättade vi för alla och ringde till skatteverket. Och eftersom vi bytte till ett av hennes tidigare mellannamn var samtalet allt som behövdes för att det skulle vara ändrat och klart. Väldigt smidigt

nytt namn4

Så här har vi numera Brita ↑ Och det känns så väldigt fint ♡
Ines Brita Lo. Och Brita som om det vore två t på mitten. Hoppas ni ska vänja er, kram

DELA (45)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.



Annons

 • Helt underbart! Tycker det passar henne ypperligt och så fint med de tre namnen ihop.

  • agnes/hejregina

   ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

 • Linnéa

  Alltså åh, tre av mina allra finaste namn. Passar henne perfekt tycker jag.

  http://berglundlinnea.wordpress.com

  • agnes/hejregina

   åh!

 • sandra

  Superfint! Är så glad att ni bestämde er för att byta om det inte kändes helt hundra. Tänker att det säkert är lätt att känna att valt är valt liksom. Och alltså de där ögonen. Jag smälter!

  atilio.metromode.se

  • agnes/hejregina

   japp, det är ju det bästa (: ☼

 • sara edström

  hon har SÅ vackra namn. både enskilt och tillsammans. hej Brita!

  • agnes/hejregina

   <3!

 • Rebecka

  Så fint, och oh så söt hon är. <3

  • agnes/hejregina

   ✿ ☼ ★

 • Så himla fint namn! Som gjort för att göra succé!

  • agnes/hejregina

   <3

  • agnes/hejregina

   så fint ju! → som gjord för att göra succé

 • Frida

  Hon är så gullig att mina ögon svider. Namnen är jättefina allihopa! Jag har en bekant som hette Tua när hon var liten, men när de finska släktingarna kom på besök insåg familjen att eftersom u uttalas som o i finska så hette ungen plötsligt Toa istället. Då bytte de till ett annat namn.

  • agnes/hejregina

   <3 <3

   ja men precis, omöjligt att tänka ut det i början ju. ändra sig om det inte känns bra är det bästa!

 • Fint! Alla namn ni valt åt henne är superfina. Och så himla bra av er att bara byta när det inte känns rätt. För det där med namn är ju rätt viktigt. Hej Brita!

  http://annamarialarsson.se/blogg

  • agnes/hejregina

   precis <3 inte läge att ändra om ett halvår liksom (:

 • Carin

  Alltså. När du skrev att Brita (då Ines) fick namnet Brita i andranamn så tänkte jag redan då ååååh Brita med ett t – vilket underbart namn. Ines är ju dock supercoolt det med! Min dotter heter Ilse så I-namn är jag ju också svag för.

  PS 1 Tigerpyjamasen rockar fortfarande. Sörjer att min dotter är på väg att växa ur sin…
  PS 2 Ni har koll på barnloppisarna i folkets park väl? På tal om att växa ur kläder…

  • agnes/hejregina

   ja, gillar bokstaven i också! (men har ett favoritkillnamn på i som nu genast klättrade upp lite när det blev en brita) och jag tycker brita (namnet) växer hela tiden!! gillade det i början men ännu ännu mer nu <3

   ps1 den är på gränsen här också!! ): ): ):
   ps2 yes! missade förra men är taggad på nästa!

   • Carin

    Glömde skriva att upplägget på inlägget var så fint. Och på sista bilden så är hon ju en Brita! Utan tvekan!

    ps 1 Hittade en collagetröja i stl 86 med samma tigermönster på tradera för 23 kr. Win!
    ps 2 Då ses vi i vimlet!

 • Ett jättefint namn. <3

  • agnes/hejregina

   men tack wilda (:

 • Alma

  Tycker hon passar extremt bra som Brita! Sjukt gulligt namn och Ines finns ju också där fortfarande!

  • agnes/hejregina

   <3 och ja, känns fint att ines finns kvar och att vi kan berätta för henne när hon blir äldre (:

 • Hej, Agnes – åh, så fint! Brita efter gammelfarmor..? Hälsningar från Mattias tremänning i Kalifornien 🙂

  https://www.cloudberryandmoss.blogspot.com/

  • agnes/hejregina

   hej! ja, det stämmer bra! känns fint att det finns en koppling (:

 • L

  Så himla fin!
  Tycker mycket om både Brita, Britta (och Ines :)) men varför heter hon inte Britta om det är så ni vill att det ska uttalas? Kommer ju få rätta detta i evinnerlighet?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar