Annons
Annons

ingen vanlig måndag!

byggfabriken dörrhandtag4

Hej! Idag är inte vilken dag som helst utan nämligen min första arbetsdag efter föräldraledigheten! Så det känns väldigt spännande. Och eftersom jag sitter mycket hemma och jobbar kan jag ägna lunchen åt att pussa på Brita. Så jag skulle säga att det är det bästa av två världar ♡ Jag har en lång lista av saker som måste bockas av och efter det ska jag ta någon dag till att bara strukturera upp ordentligt, vilket känns lyxigt och fint. Och nödvändigt. Man jobbar ju på ett speciellt sätt när man bara har korta stunder i taget och inte hinner med mer än det absolut viktigaste. Så jag är peppad och laddad

Annons

Annat värt att nämna:
✎ Mattias har alltså gått på ledighet = när jag slutar för dagen är alla hemma tillsammans = hurra ✎ Det är maj ✎ På valborg köpte vi en eldkorg så nu eldar vi hela tiden och jag luktar sommarkväll i håret ✎ Fåglarna sjunger så att det hörs in i huset genom väggarna ✎ Jag har hängt upp en stol i våran tall och det är megamysigt och känns (nästan) som att vara på spa ✎ Förra veckan firade jag och Mattias 2 år som gifta! ✎ Jag har 3 nya pelargoner ↑ och hur kan man låta bli att köpa fler när de bara kostar 15 kr och är så här söta?

DELA (5)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar