Annons
Annons

instagram i album

hejregina.elledecoration.se instagramalbum2

Jag gillar fotoalbum men att sortera ut bilder från min vanliga kamera till varje år blir inte av. Då tycker jag instagram är så lagom. Mycket enklare att gå igenom och välja ut en bild här och där som man relaterar till något särkilt. Jag har framkallat bilder innan men när jag flyttat runt dem på väggarna några gånger vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dem. Men så såg jag de här små söta albumen som A Beutiful mess använt och föll

Annons

hejregina.elledecoration.se instagramalbum3

Så nu har dessa små kvadratdecimetrar en ordentlig plats. Rester efter en födelsedag, en katt som ville att jag skulle släppa in den när jag gick förbi och ett svampfynd

hejregina.elledecoration.se instagramalbum1

Dessutom är de väldigt söta att ha i bokhyllan. Små och knubbiga. Finns att köpa tillexempel här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Men gud så mysiga! Himla bra grej att de kommer på sånt här hela tiden.

  http://herbariumet.blogg.se

 • E

  Hejdu! Vart framkallar du bilderna ifrån?

 • http://hedvighedvig.devote.se

  MEN vilken fin och bra idé!! Blir ju hur fint som helst!

 • Kajsa

  Så himla bra grej att sätta alla fina instabilder i album!

  http://kobranhuggertill.blogspot.se/

 • Malin

  Hej Regina! Jag har precis hittat till din blogg och tycker du skriver helt fantastiskt. Så först och främst, tack för det! Jag har också en hel del instagrambilder jag printat ut och blev inspireras av de där söta små albumen. Till hemsidan du länkade till står inget om hur många bilder som får plats i varje album. Hur fungerar det? Jag tror att jag har runt 100bilder (gulp!) som behöver sättas in i album, hur många behövs liksom då tror du?

  Tack! //Malin

  • Regina

   tack fina du! alltså det får nog plats hur många som helst, typ. problemet är att plastfickorna är så himla dyra. jag har 11-15 fickor i mina och skulle lätt få plats med det 4dubbla. sen finns det ju fickor som är delade i 4 om man framkallar mindre bilder, det sparar ju lite. lycka till (:

  • Regina

   …fickorna är ju inte i svenska mått så har man 10×10 så finns det lite extra utrymme kvar. de är ungefär 10.5×10,5

 • Alltså vilket bra tips! Sjukt fint. Vart framkallade du dina från? Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar