Annons
Annons

Instagram och ett fix tips

hejregina instagram (instagram: agnesregina)Bilder från det senaste: Min provisoriska lövpress och Galini i Madrid, när jag precis fått veta att jag blivit faster. Sen har vi börjat bygga en modell av vårt hus. Modellen ska skickas till Kina, i skala 1:24 (?) Och Värmlands djupa skogar.hejregina instagram (instagram: agnesregina)Utsikt från flygplanet över moln som också ser ut som snö.

Annons

En nerbäddad dag då jag bara ville bli frisk. Ett dagen-efter-kollage när jag hade fyllt år och en födelsedagschokladboll hejregina instagram (instagram: agnesregina)Nu till tipset. Instagram är ju verkligen kul men fungerar bäst i realtid. Så när man fotar med den vanliga mobilkameran och några dagar senare vill lägga på ett filter finns en enkelt knep. Om du ställer in mobilen på flygplansläge ✈ hamnar bilderna i ditt bildarkiv utan att de laddas upp på ditt konto. Fix fix. Så, här kommer några ovisade bilder. En björn på svarta tavlan. Eftermiddagslyx med popcorn. Kantareller och tre av oss i en liten hiss, påväg mot pyssel, med medhavd tekopp

hejregina instagram (instagram: agnesregina)Fin vitmossa, en hoppande man från Madrid. En chock jag fick i ett provrum över mitt långa hår och en liten katt jag träffade på väg hem från skolan som ville att jag skulle släppa in honom i sitt hus.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • hej! ja tack! en mini på armen! va ville du ha? och va har du för kontonr? du kan maila om du vill 🙂

  • Mycket fint. Jag gillar din lövpress.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar