Annons
Annons

inte x 30

hejregina.elledecoration.se frisyr2

» jag går inte upp när klockan ringer » jag lägger mig inte i tid » jag låter inte alltid folk prata till punkt » jag provar inte ny mat » jag svarar inte på sms direkt » jag kan inte sluta tänka på detaljer » jag plockar inte undan efter mig » jag hittar inte till platser som jag varit på » jag läser inte många böcker » jag är inte allergisk mot något » jag tänker inte på ingenting » jag städar inte lika ofta som Mattias » jag har inte något emot att vara ensam » jag lyssnar inte alltid när folk pratar med mig » jag bäddar inte sängen » jag dricker inte alkohol » jag hinner inte med allt jag vill » jag gillar inte sommaren mest av årstiderna » jag biter inte på naglarna » jag ger inte upp » jag duschar inte varje dag » jag kollar inte på paradise hotel » jag behöver inte linjal för att rita raka linjer » jag pratar inte länge i telefon » jag har inte varit hos tandläkaren på evigheter » jag undviker inte reklam » jag använder inte krämer » jag dricker inte under tiden som jag äter » jag borstar inte håret » jag vill inte vara någon annan

Annons

mvh, verkligheten.
Listidé från hela internet men tror jag såg först hos Julia ♫

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • så herleg og fint! <3

  • hejregina

   <3

 • Du är så fin! Tycker så mycket om din blogg!

  • hejregina

   tack Sofia <3

 • Anna Ileby

  Vi är prick lika på allt! Utom alkoholen då tyvärr

  • hejregina

   men I KNOW, känner ofta igen mig i dina listor = borde boka date (:

 • Så fin inte-lista. Tycker det är så kul att den fått spridning och att få läsa om allt som alla inte gör!

  • hejregina

   <3

 • Känner igen mig på så många punkter!

 • Pingback: Att inte göra i Paris | Followme-Followyou()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar