Annons
Annons

Inventering

FMeU3L on Make A Gif, Animated Gifs
Jag och Mattias delar garderob. Lägenheten är, som ni vet, liten. Två hyllor var. Och i källaren har vi säsongskläderna som inte används för tillfället. Mina hyllplan är kaos. Kläder åker in och ut och tillslut river jag ut allt för att få en översikt.

Annons

Mattias halva är prydligare än en nypackad resväska. Tshirtarna ligger i perfekta högar och skärpen som små kringlor brevid. Nattochdag. I vilket fall fick jag ett otroligt inventeringsbehov igårkväll. Det resulterade i ett väldigt provande och en dans framför kartan.
hejregina kläder6ny färgOch de finaste plaggen är roligast att promenera runt i, det gör man ju inte lika ofta.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Så fint og stort kart på veggen!

 • Så otroligt fint inlägg. Och jag älskar kartan på väggen! Är det en tapet?

  • Tack, nej det är en stor tavla typ 1.80×90 med hela världen på ♥

 • Älskar väggen!

 • Anonymous

  hvor er kartet fra? prøver å finne meg et kart, men finner ingen som har riktige farger 🙂

  • Kartan är nog köpt ny på 80talet skulle jag tro från företaget Kummerly+Frey (med två prickar över u:et) Jag fick tag i den för något år sedan. Hoppas du hittar något du gillar!

 • känner verkligen igen mig. älskar att rensa garderoben och hitta gamla bortglömda plagg att gå runt och trivas i hemma! fint.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar