Annons
Annons

Istället får ni en knut

hejregina knuutSedan jag kom hem till min lägenhet efter påsk, för 15 minuter sen, har jag: Varit för lat för att gå ner i källaren och hämta tången, tänkt att det går lika bra med kniven, satt mig i soffan och börjat rätta till det sista på en golvplatta, tänkt: jag borde inte göra detta i mina nya bästa, bästa byxor, satt kniven i byxorna och gjort ett 3 cm snitt längst med yttersömmen, blivit arg, inte kunnat låta bli att skratta åt hur dum jag är, blivit arg, tagit fram symaskinen, sytt ihop, satt mig ner och fortsatt med plattan, blivit klar, kollat mig omkring och sett att lägenheten blivit framplockad.

Annons

Lat&ivrig

Tills jag har kommit över mina byxor får ni istället en knut. Såhär satte jag alltid upp håret på Hawaii, det är bara snurra håret och knyta en vanlig knut, inget band och ingen snodd. Saltvatten gör det extra enkelt, men det fungerar utan med. Änden brukar jag dra som en dubbelögla igenom så att de spretiga håren inte sticker ut i mitten av knuten.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • mitt hår håller aldrig för såna där fina påhitt. glider iväg åt alla håll typ. orättvisan!

  • Ja ibland kan man bara skratta åt sina dumhet. Men tur att det gick att laga:)

  • Älskar din blogg, så fin! Vet inte om det är jag som är lite trög men jag lyckas inte lista ut vad du heter på Instagram 🙂

  • åh, så fint!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar