Annons
Annons

istället för nålar

hejregina ekollon1

I helgen var jag på loppis och kom hem med några ljusmanschetter

hejregina odla ekollon4

Många av mina ekollon är nämligen för små för att hålla uppe sig själva i vas eller flaska. Lösningen → manschetter

hejregina odla ekollon6

Dessutom blir det som en liten krage ♥

hejregina odla ekollon

Så enkelt, så fint

DELA (72)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.



Annons

 • Så smart och fint!! Har också balanserat olika kärnor som jag vill ska gro med hemmafixade MacGyver-lösningar. Men det är var ju så fiffigt!

  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Borgmästaren

  Genialiskt! Mycket snyggare än tandpetare. Exakt rätt tid på året att få detta tips. Nu ska här ätas avocado.

 • Karin Magnusdotter

  Smart lösning! Det blir som en liten bacok-krage på dem med, så roligt. Kan du inte visa hur du odlar ekollon? Jag blev lite sugen efter att ha läst detta! Kram
  http://www.magnusdotter.blogspot.com

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar