Annons
Annons

Istället för TV

hejregina.blogspot.com musikNär vi slängde ut tvn i höstas behövde vi något annat så att vi åtminstone kunde lyssna ordentligt på musik. Jag har varit utan riktiga högtalare i flera år och lyssnat genom dator och telefon, värdelöst ju.

Annons

Så vi slog till på denna enkla som vi hittade på elgiganten.hejregina.blogspot.com musik2Helt plötsligt kan man peppa upp städningen med högljudda 80tals listor och höra radio ut till balkongen om det så behövs. Dessutom får vi ordentligt ljud när vi kollar på film på datorn. Vi fick den av oss själva i julklapp.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Therese

  Men sån timing! Jag har letat länge efter en bra dockningsstation/högtalare till telefonen, men liksom inte hittat någon bra inom rimligt pris. Två frågor (om du har tid/ork att svara) om den ni har:
  – Klarar den att spela från Spotify eller måste musiken finnas på mobilen, i ‘Music’?
  – Drar den batteri från mobilen eller fungerar det som laddningsstation också?

  Mycket tacksam för svar 🙂

  • Perfekt ju!
   Den spelar spotify och podcaster och allt annat jag kan komma på och laddar telefonen på samma gång! 🙂

  • Therese

   Tack!!

 • Det verkar vara så galet fint hemma hos dig!

 • Ett liv utan TV, det är ett fint liv det! 🙂 Och ja, det är värt att lyssna genom riktiga högtalare. Min man klagar alltid när jag lyssnar från datorn…

 • älskar dina bilder.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar