Annons
Annons

Jag bara måste måste

hejregina pip pip piFå visa mina peppar och salt fåglar i gjutjärn med. Söta och tunga med små hål på huvudet.
(Förresten gör jag såhär ✈ om så här IIIIIIIIIIIIIIII många dagar!)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Therese

  Ooh, likadana som vi hade hemma när jag var liten, såå fina! Fast jag tror att peppar hade kommit bort, vi hade bara en ensam saltfågel kvar…

 • Åh, sådana har jag nedpackade bland resterande köksattiraljer hemma i garderoben i väntan på ett mer permanent boende. Så himla fina!

  • Åh, vet du möjligen var de kommer ifrån?

 • Fint bilde og fine fugler, hehe<3

 • Åh så fina!

 • Jättefina! Men det roligaste var din nedräkning till resan, hi hi 🙂

 • vart far du?
  jag har fått nästan likadana av jenny men i vitt porslin. fint värre!
  x/ellen

 • Voöla vackra foton du har på bloggen!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar