Annons
Annons

jag finns

facebook / hejregina

På Facebook. Gamla bilder från bloggen och lite småtips. Gillar ni så gilla gärna där <3

youtube / hejregina

På youtube. Miniguider för hur man till exempel klär in sitt kylskåp i dekorplast (så att man kan skriva med kalkpenna på) eller gör en bokstavslampa. Det finns också små kärleksfilmer som jag och Mattias gjort till våra vänner som gift sig. Och några småfilmer från skolan

Annons

instagram @agnesregina / hejregina

På instagram. Mest fina ting, skogen och Mattias

bloglovin / hejregina

På bloglovin. Har du inte skaffat än så gör. Alla inlägg från alla bloggar man följer kommer upp på rad och inläggen man vill prova/laga/läsa igen kan man spara för att gå tillbaka till senare. Också enkelt att hitta nya bloggar man gillar eller inlägg som blivit populära

flickr / hejregina

På flickr. Sandra fick mig ordna upp och nu finns det ett album för nästan allting. Tillexempel bilder från vår lägenhet eller hur vi bodde innan. Plus alla pyssel och DIY samlade på samma ställe. Smidigt smidigt smidigt

pinterest / hejregina

Och på pinterest. Där samlar jag på allt som gör mig glad!! Som tingen ovan, inredning och smarta förpackningar

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Sandra

  Haha inser att alla mina senaste inlägg (plus det som ska komma upp idag) påminner om dina fast en dag försent 😉 Men älskar att alla sidor är så genomgående du och ditt ”varumärke”. Fint!

  Min podd har ingen facebooksida. Det kanske den borde ha?

  atilio.blogg.se

  • Regina

   <3

 • Ylva

  Hej Agnes! Jag älskar din blogg, så kreativ och inspirerande! Jag har en själv men den är väldigt nördig och handlar bara om förpackningar. Men såg nu att du skrev att du gillar förpackningar, så kanske du tycker den är lite kul ändå 🙂 Här är den i alla fall:
  http://bloggar.capdesign.idg.se/forpackad/

  • Regina

   tack! och alltid kul med tips, jag älskar att den är så nischad ★!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar