Annons
Annons

Jag finns

Facebook. Där finns det en del äldre pyssel och bilder med direktlänk till inlägget. Kan vara smidigt om ni letar efter något speciellt. Ibland länkar jag till bloggen. Gillar ni, så gilla gärna där! 

Annons

Pinterest. Där samlar jag mest söta djur, inredning, fina saker och saker som gör mig glad

HowDo. Där visar jag pyssel och hur jag har gjort. Tillexempel plastar jag in mitt kylskåp och gör dörrmattor

Instagram. Där heter jag agnesregina och dokumenterar mest lägenhet, mattias, mig och pyssel

Sen finns jag såklart på bloglovin och vill ni säga något särskilt är ni välkomna att maila på hejregina (at) gmail.com
Tack&hej ⚡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • lovisa

    älskar din blogg. en vettig blogg som visar tips och idéer. en riktig feel good och inspirationskälla. jag får aldrig känslan av att du vill visa dig bättre fast du är så otroligt begåvad och DET ska du ha en eloge för!

  • beautiful little things on your pinterest!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar