Annons
Annons

Jag kan inte få nog!

hejregina.blogspot.com pall4När vi var och hälsade på Mattias morfar i förra veckan fick vi med oss en pall hem. Söt modell men sliten, så vi bestämde oss för att måla om. Och eftersom jag inte kan tänka på något annat än tejpade möbler just nu så var det självklart.

Annons

Jag skissade upp olika mönster för att komma fram till hur jag ville ha det. En blandning av spets och snöflinga och så symmetriskthejregina.blogspot.com pall3Jag grundade stolen i överbliven golvfärg och tejpade upp mönstret på fri hand. Jag började med de fyra linjerna rakt över och utgick från benen så att det blev så rakt som möjligt. Sen lämnade jag en liten tejpflärp så att jag skulle kunna dra loss mönstret enkelt. För att färgen inte ska krypa under när underlaget är lite knottrigt så är det bäst att stryka en gång med samma färg som du har under tejpen, fast över tejpen. Då blir kanterna som bäst (vilket jag glömde/struntade i och fick skrapa bort det som krupit under med en kniv)hejregina.blogspot.com pallOch när allt var klart målade jag till små tassar i golvfärgen på stolsbena för att det kändes som det behövdes lite mer ljust nere.hejregina.blogspot.com pall2Klar pall ☀
(Fortsättning följer. Nästa gång kanske jag tejpar pianot?)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Marie M

  Galet snygg. Du är så inspirerande! 🙂

 • Men åh så fint! Galet fint.

 • Riktigt fint! Jag gillar verkligen den blåa färgen.

 • vilket tips! supersnyggt.

 • Hjälp vad fin! Väldigt inspirerande.

 • Åh så fin!

 • Fysatan vad snygg pall!

 • Fysatan vad snygg pall!

 • Positiv upplevelse att hitta din blogg. Du har en väldigt mysig presentation. Den blir jag inspirerad av. Och jag kopierade den där Du inspirerar-grejen. Tack!

 • himlans fint! 🙂

 • Riktigt snygg! Tack för inspirationen! 🙂

 • Tjusigt! Fina mönster du fick till på ”kladden” också, som ett eget mönster i sig!

 • Så fin blogg du har!

 • Åh herregud vad fantastiskt det blev med den blå färgen!

 • Åh herregud vad fantastiskt det blev med den blå färgen!

 • Men Agnes! Nu ska jag säga en sak jag tänkt många gånger: du är så grymt kreativ och inspirerande! Pallen var jätteläcker! Gillar att kika in på din blogg då och då 🙂 Hoppas du har det bra i Malmö och mår toppen!
  Kramar Carro

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar