Annons
Annons

Jag, Mattias och 1a

hejregina.blogspot.com 1aVi ska alltså flytta! I flera veckor har det här prospektet legat vid sängkanten och jag har bläddrat, planerat och möblerat om i huvudet. Det är ju så roligt. Ideér som dyker upp eller möbler man hittar som passar in.

Annons

Högt i tak och ljusa rum och nu börjar det närma sig, bara några veckor kvar. Och lägenheten ligger inte var som helst utan i fina, fina Malmö! Vi ska bli Malmöbor ♥

Jag trivs fantastiskt bra i Göteborg och kommer såklart sakna vänner, familj, sammanhang och små barn som växer snabbt. Men på något sätt känns det också fint. Att få flytta ifrån en plats som man gillar så mycket istället för att flytta för att man inte trivs. Och en dag kommer vi säkert tillbaka hit igen. Men en liten utflykt i livet känns bra. Jag ser fram emot att:

♥ hitta ett favoritcafe
♥ måla och tapetsera
♥ cykla överallt
♥ ha ett pysselrum
♥ ta kvällsdopp i havet
♥ göra dagsutflyker till Köpenhamn
♥ gå på brädgolv
♥ ordna en maskerad
♥ sova i en säng som står på golvet
♥ vänner, släktingar och familj som nu bor nära
♥ ha en större garderob
♥ få helgbesök och ta fram madrasser
♥ se rapsfälten blomma
♥ möblera
♥ få plats 2 personer i köket
♥ göra Malmö till mitt

Jag tror att det här kan bli riktigt bra

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Good luck to this new beginning

 • Åh, vad roligt! Lycka till, och jag ser fram emot att se lägenheten och allt Malmö kommer att bjuda på.

 • Anonymous

  guidning i favoritcafé:
  prova
  chez madame vid folkets park
  oh lala vid möllan
  kaffebar vid möllan
  solde kaffebar vid kanalen
  cafe 23 vid folkets park

 • åh, spännande! vad roligt att ni ska flytta ner hit!

 • åh vad roligt att flytta. låter som det kommer bli bara fint 🙂 och högt i tak är det bästa. har jag också i min lägenhet 🙂

 • Va skoj! Det kommer bli grymt:)

 • Oh gud va kul, lycka till!

 • Åh vad fint. Bor i Malmö och blir bara mer förälskad i denna staden för var dag som går. Varmt välkomna hit!

 • Loving these photos! Looks like a wonderful place. Thanks for sharing! Xo, M&K at brewedtogether.com

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar