Annons
Annons

Jag tar det från början

För er som inte vet så åkte jag och Mattias på en 4 månaders lång jorden runt resa i våras. Det är därför det plötsligt kommer inlägg med bilder från varma länder här. Innan vi åkte iväg bjöd vi in till en picknick i min då, omöblerade lägenhet.

Annons

Dels för att vi själva skulle missa våren och allt picknickande här hemma, men också för det var det enda sättet att få plats med alla på den lilla ytan. Jag hade inte flyttat dit så mycket saker, men gjorde fint med vad som fanns. Kartan hade fått följa med i första lasset, lite filmrekvisita från dagen innan, en väska på en ledig spik och ballonger såklart.Vi satt på filtar på golvet, pratade och åt familjepizzor så att det blev nästan sommarnattskänsla även fast det var en onsdag i februari. Det var trångt men mysigt och någon räknade ut att vi hade ungerfär 1,5 kvm per personNär alla hade gått hem funderade vi på var vi egentligen skulle befinna oss två veckor senare. Det kunde vi inte fatta då. Resan började med 3 dagar i Hongkong. Sedan flög vi till Nya Zeeland, en månad, där vi hyrde en campervan och åkte runt mellan städer och berg. Huvuddelen av våran resa spenderade vi på Hawaii där vi arbetade på en hjälporganisation. Fler inlägg som handlar om våran resa hittar ni under kategorin jorden runt. Nu är vi redan hemma sedan länge och snart redo att ta jullov. Knäppt

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • spännande! ska minsann läsa igenom jorden runt! hittade precis in här o måste fråga om nollsjufemton… det är nämligen min födelsedag, är det din med ? ^^

  • Hej Regina! Vilken underbar känsla för stil du har. Dina bilder är så mjuka så jag vill gnaga på dem i kanterna. Tack!

  • Vilken häftig resa!

  • u.n.d.e.r.b.a.r.t. med en sån resa. vilken dröm.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar