Annons
Annons

Jag undrar varför

▲ Jag sover bäst mina armar. Ihoprullade i navelhöjd. Ibland går det lika bra med något annat, som en vetekudde. Men så att det trycker lite.
▲ Jag suger på min tunga när jag blir trött. Utan att jag märker det själv.

Annons

Då ser jag sur ut, vilket jag fått höra sen jag var liten och nyss kopplat till den minen, alltså trött. 

▲ Jag har svårare att sova när det är fullmåne. Ingen logisk förklaring. 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • har hört att det där med fullmånen har med typ dragningskraften att göra. och vatten. och att människokroppen består av så mycket vatten. vet inte.

  • Ja, alltså det är ju knäppt om det skulle vara så, men ändå klurigt.. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar