Annons
Annons

Jag vet.

Mitt hår är verkligen långt nu, och slitet. Jag tycker inte alls om att gå till frisören så jag drar alltid ut på det så länge jag kan. Men nu är det på bristningsgränsen.Jag skulle behöva klippa av minst halva.

Annons

Jag kanske gör något drastiskt. Det är ju bara att gå dit.. Jag vet jag vet jag vet. Snart.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • klippte av halva mitt igår. Våga! Det växer ut.
  love
  ellen of distant diying

  • Åh vad skönt det lät!
   Jag veet. borde ta tag i det!

 • vilka vackra bilder du tar!

 • Jag klippte nyligen av 10 cm, det kändes bara bra. Om du inte redan har en bra frisör så provade jag Make Me (i Göteborg) förra gången och de var jättebra där.

  • Tack för tipset! Då kanske jag vågar mig dit så småningom 🙂

 • Hej!

  Tack så mkt =)

  Men att toppa det, det klarar du=)
  Ditt hår är ju så fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar