Annons
Annons

jag vill ✎

hejregina.elledecoration.se sakers historia5

✎ Måla om köksgolvet ✎ Räkna ner till sommaren ✎ Rensa ut saker ✎ Genomföra små idéer ✎ Skrika allt jag kan ✎ Plantera om blommor ✎ Måla en tavla ✎ Drömma ✎ Cykla överallt ✎ Skriva dagbok ✎ Äta soppa ✎ Genomföra stora idéer ✎ Skaffa ett husdjur ✎ Göra ett mönster ✎ Tända ljus ✎ Sticka en tröja ✎ Resa utomlands ✎ Springa så fort jag kan ✎ Lämna in min dator så den blir snabb (!) ✎ Hitta en ny favoritfilm ✎ Skratta tills jag gråter ✎ Hjälpa någon ✎ Åka till Göteborg ✎ Bada naken ✎ Sova länge ✎ Äta falafel ✎ Spela fotboll ✎ Våga något läskigt ✎ Gjuta med betong ✎ Sätta in bilder i ett album ✎ Klippa mig kort ✎ Se ett norrsken ✎ Pussa på Mattias ✎ Duscha nästan för varmt ✎ Prata djupt och länge ✎ Skriva brev ✎ Hitta ett drömskåp på blocket ✎ Få ett efternamn ✎ Väva en trasmatta ✎ Sova utomhus ✎ Fylla taket med ballonger ✎ Tänka långsiktigt ✎ Sjunga karaoke ✎ Åka på utflykt ✎ Gå nattpromenader ✎ Sy en klänning ✎ Köpa ett objektiv ✎ Måla om vårt köksbord ✎ Plocka blommor ✎ Ha en plats för varje sak ✎ Spela in en film ✎ Säga förlåt ✎ Planera något in i minsta detalj ✎ Lära mig något nytt ✎ Dansa ✎ Leka med lera ✎ Prioritera ✎ Åka till Stockholm ✎ Läsa en bra bok ✎ Sätta upp en gardin ✎ Förvåna mig själv ✎ Laga knäpp mat ✎ Hitta en stor hallmatta ✎ Va i skogen ✎ Gå på loppis ✎ Sätta lister ✎ Spela piano ✎ Få en krukväxt att bli till ett träd ✎ Snöa in ✎ Överraska någon ✎ Hoppa från en trampolin ✎ Göra ingenting med någon ✎ Sy i papper ✎ Passa en hund ✎ Hitta en kökslampa ✎ Gå en kurs ✎ Framkalla bilder ✎ Tänka på allt ✎ Inte tänka på något

OKEJ 2015, då säger vi så

Annons
DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Himla fin lista. Känns lagom också, med både stora och små saker.
  http://herbariumet.blogg.se

 • linn

  Ny favoritfilm för mig är i alla fall ”The Skeleton Twins” så otroligt underbar.

 • Rebecca

  Åh vad jag tycker om dina små listor. / http://www.dearpravda.blogg.se

  • hejregina

   <3

 • Malin

  Åh! Var är valaffischen ifrån?

 • Elin

  Underbar! Jag blev lycklig av att läsa din lista, så härliga punkter!

 • elise

  vilken skitbra lista <3

 • Lotta (lottalindgren.com)

  var har du hittat din valtavla? sååå fin!

 • Amanda

  Var kan man hitta den fina lampan någonstans? Skulle behöva en bra lampa till min konststudio men hittar ingen med nog starkt ljus

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar