Annons
Annons

Julstämning på landet

Nu har jag åkt hem till mina föräldrar för att invänta julhelgen. Och vilken helg det kommer bli. Syskon, syskonbarn, män, pojkvänner, fruar och föräldrar. Huset fullt! Har några klappar kvar att köpa, annars ska jag mest ta det lugnt och vila upp mig.

Annons

Sen ska jag också gräva djupt i alla väskor och lådor för att hitta kamerabatteriladdaren. Den är puts veck. Så irriterande. Förra julen firade jag jul hos Mattias familj, då såg det iallafall ut så här när vi klädde granen. Kram&hej

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar