Annons
Annons

juni + uppåt och neråt

hejregina.elledecoration.se skrivare canon2

Det har flyttat in en skrivare i vårt hem! Vi fick den i julklapp av mina föräldrar och i veckan kom den fram ✿ Mattias bestämde att den skulle heta Juni och det här är ju överlyxigt. Jag har inte haft en skrivare innan och att kunna sitta i köket och trycka på en knapp och hämta direkt istället för att åka till biblioteket är ju så smidigt

Annons

hejregina.elledecoration.se skrivare canon3

Dessutom kan man både scanna och skriva ut i A3 = ! Jag premiärprovade med en liten blomma och Charlotte

hejregina canon skrivare

övrigt:

↓ Vårt efternamn blev nekat pga kan förväxlas med annat och jag blev så himla himla himla ledsen
↑ Igår lagade jag nyårsaftonsförrätt till mig själv som lunch eftersom vi fortfarande huvudsakerna hemma
↓ Kan inte köpa domännamnet till min portfolio pga efternamnslös = fördröjning
↑ Jag och Mattias har strukturerat upp vårt pappersliv och fixat autogiro på alla räkningar
↓ Hittade en glömd tvätt i tvättmaskinen
↑ Idag vaknar jag hos Galini i Göteborg!

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Hedda

  Glömd tvätt var ordet, sa Bill…

  Med vänliga hälsningar,
  *på väg ner i källaren*

 • Beatrice

  Alltså, så grymt bra med en vettig skrivare! Vi köpte bara den billigaste när vi skaffade, för vi skulle bara ha den till skolarbeten, men drömmen är ju att ha en riktigt bra en.
  http://herbariumet.blogg.se

 • Linnea

  Hej!
  Vad är det för skrivare?

 • Så himla, himla bra med egen skrivare!

 • Mikaela

  Önskar jag också hade en A3-skrivare! Min A4 är förvisso ganska bra och är jättenöjd med den förutom att jag ibland saknar möjligheten till A3-format…

 • Makes me think of vår barndom på Elinsgränd med Kopiatorn. Det var stort för mig!

  • hejregina

   <3 du får komma hit när du kommer hem så får vi scanna våra händer och fötter!

 • Elin

  Också nyfiken på vad det är för skrivare och om den är bra! vill skaffa en med pallar inte teknikdjungeln eftersom jag är så ointresserad av teknik

  • hejregina

   i know, djungel. vi önskade oss just denna för att vi visste några som hade den och var nöjda. ska kolla upp vad modellen heter (hehe=inte mitt intresse heller) och prova mig fram till vad jag tycker så jag kan återkomma med + & –

 • Cecilia

  Vilken fin kalender som skymtar i bakgrunden! Vad, var…? 🙂

  • hejregina

   Rifle paper co! <massvis fint

 • Härligt med skrivare men trist med efternamnet. Ser fram emot att ses snart!:) Kram

  • hejregina

   ja, så himla trevligt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar