Annons
Annons

Just nu

Annons

hejregina tulpanLängtar jag efter: finväder
Är jag ledsen för: mina byxor..
Är jag glad för: mitt fina påsklov
Äter jag helst: halloumi, kan få akut behov
Ser jag fram emot med skräckblandad förtjusning: inlämningen om två veckor, skönt men mycket
Är det finaste jag vet: blommor&Mattias
Läser jag: mest på datorn
Är jag stessad över: att jag inte har tid att genomföra mina idéer
Lyssnar jag helst på: detta klippet
Drömmer jag om: att spela spel på min balkong om kvällarna
Blir jag nostalgisk av: resebilder

Listan är lånad av Emily

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • ja, jag kan titta på det där klippet utan att nånsin tröttna.
    måste nog också fylla i den här.

    • Jag vet, bara att komma på tanken 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar