Annons
Annons

Kalas på skissernas

hejregina mattias skissI helgen har vi firat Mattias pappa som fyllt 60! Det firades på Skissernas museum i Lund, så fint! Vi var där lite innan och han se oss omkring innan vi fick en guidad tur. Mattias var uppklädd med fluga som tillhört min far.

Annons

hejregina molnVi gick omkring till flygelmusik av en rysk pianist som övade inför kvällens konsert, stämningsfullt. Förutom de fasta utställningarna var det, passande nog, en molnutställning. hejregina kanin Lokalerna var riktigt fina. Högt i tak och tavlor och statyer överallt, till och med i taket. Sen gick vi ut och åt.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  har du ny kamera? 600?

  • Hur kunde du veta? 🙂

 • Anonymous

  Ser trevligt ut! Hoppas svarfar in spe var nojd…

  Kramar fran Airport Singapore!

  -Lubb

 • Vilken fin kanin, den skulle gärna få bo hos mig.

 • Haren! Nu vill jag skulptera.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar