Annons
Annons

kanske en ny succulent?

hejregina nya fina växter2

För 514 dagar sedan planterade jag en luden succulent

hejregina nya fina växter4

Då var den tjock och bullig

långsamt leder också framåt hejregina4

För 147 dagar sedan såg den ut såhär

succulent propagation (hejregina)4

Och för 1 dag sedan såg den ut såhär. Kurvan går neråt

succulent propagation (hejregina)2

Så jag bestämde mig för att prova att ta några skott av den för att se om jag kan få nya! Det enda man gör är att knipa av några blad som man lägger på ett tunt lager jord och sprutar lite vatten över.

Annons

Och lyckas detta kan det hända att det blir min nya hobby, kolla så fint när det kommer miniblad ✿✿✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Borgmästaren

  Ska bli spännande att följa – så fint det är i länken.

  • agnes/hejregina

   ja, typ det vackraste man sett!!? en har fått en liten liten bulle nu men den hade redan en liten rot från början så den låg nog före (:

 • men gud! att det är så de växer?! *storstadsbo*

  • agnes/hejregina

   hahaha, samma här! så mycket mystik över detta alltså!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar