Annons
Annons

Kära kvadratmetrar, jag kommer sakna er

hejregina.blogspot.com foto rebbey,wordpress.comFörra veckan var Rebecka och Sofia hemma hos mig. Rebecka skulle fota en skoluppgift och hade frågat ifall de fick komma förbi en stundhejregina.blogspot.com foto rebbey.wordpress.com 2Jag som är extra extra kär i lägenheten nu eftersom vi snart ska skiljas åt är tacksam för varje tillfälle att dokumentera den, så jag sa såklart ja! hejregina.blogspot.com foto rebbey.wordpress.com 3Jag vill ju komma ihåg varje liten vrå. Och så är det fint att se sitt eget från någon annans perspektiv. 
Trevliga människor och en fin stund!
Annons
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar