Annons
Annons

Kärlek på film

I somras gifte sig två fina vänner till oss. Jag och Mattias gjorde en liten stopmotion om deras historia hur de träffades. Vi använde oss av ett rum i mitt gamla dockskåp.
Det har blivit lite av en tradition att göra små kärleks stopmotions till vänner som gifter sig, innan har de utspelat sig i en byrålåda och i en bok.

Annons

Musik från detektivbyrån

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Haha, åh! Det här kan vara det finaste jag sett! Älskar slutet!

 • Hahaha, gud så underbart! Helt fantastisk present.

 • men herregud vilken fin idé!

 • Hej Regina! Tack för din kommentar, jag har vant mig vid nya frisyren nu, hehe! Och himla underbar blogg du har! Är du också från Värmland? Tyckte jag såg något om det när jag skuggade igenom ditt arkiv! Kramar isabel

  • Tack! Nej, jag är inte från Värmland, men min pojkväns pappa är så vi var där och hälsade på. SÅ fint, verkligen

 • Så himla fint!!

 • Åh, vilken fin film! Tjusigt med alfapetbokstäverna också!

 • ÖVERlovely.

 • haha åh så himla fint!

 • Amen, så himla fint!

 • men jisses vad glada de måste ha blivit! väldigt charmigt & snyggt gjort!

 • Helt fantastiskt!!!

 • helt underbart.

 • Anonymous

  Gud vilken söt video!!! 🙂

 • mia w

  Fantastisk!!! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar