Annons
Annons

Karlskrona

Jag har varit på en liten tur till Karlskrona sedan i måndags. Mycket trevligt liten stad. Vi skulle kolla på tre områden som vi får välja mellan att jobba med under några veckor framöver. Sen gick vi på museum och fick lära oss mer om stadens historia.

Annons

Det fanns massvis av båtmodeller, in i minsta detalj. Jag gick mest runt och kunde inte få bort det här klippet ur mitt huvud. ”vad jag skulle vilja göra med regalskeppet vasa…”

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Så det löste sig med parkering… -Skönt!

  Kram
  -Lubb

 • Yes box, väldigt skönt

 • haha, trodde först det var en tilt-shiftbild!

  • Ja, sjukt detaljerat!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar