Annons
Annons

Katter från Hawaii

TdctfM on Make A Gif, Animated Gifs

På Hawaii hade jag de här små söta på min arm under några veckor. Tatueringar som den här fanns lite överallt i olika automater att byta till sig mot ett mynt. En annan gång hade jag en glittrig uggla. Och de satt som berget.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Va kul att du vill ha dem! butiken ligger i Linnéstan på nordhemsgatan. Kommer du hit? eller vill du att jag skickar?

  • Så fint!

  • ja du kan komma förbi! du ser öppettiderna på bloggen…ons-lör. Men kolla gärna in bloggen innan du kommer ifall att jag behöver akutstänga butiken eller nåt annat händer…då skriver jag det där…så du inte kommer dit och det är stängt:) Jag lägger undan shortsen till nästa vecka!

  • hihi, skoj och fint!

  • Hej! Vilken fin blogg du har! Hittade hit genom Distant diying… Härligt!

    • tack och hjärtligt välkommen 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar