Annons
Annons

Klänning&blocket

hejregina klänningenNära på bekvämaste någonsin. Enkel och lång i bomull, uppklädd, men ändå lagom och djup rygg. Den kommer från Weekday och klär mig en fredagskväll eller onsdagslunch.

Annons

Förresten har jag sålt mina fåtöljer. Lite sorgligt, men skönt att de får vara någon annan till nytta. Och jag har funderat lite på det här att man skickar vidare möbler och byter ut. Jag har kommit fram till två saker man alltid borde göra:

1. Skriva sitt namn under, när man ägde den och om det inte står något sen innan, var man köpte den
2. Be personen man säljer till att skicka ett kort när ställt den till rätta hemma hos sig

Att bevara lite av historien. Fick en bild på fåtöljerna morgonen efter köparen hämtat dem. Det blir man ju glad av. Och tänk att köpa en stol och kunna läsa på en liten lista under vilka som haft den innan, man kanske till och med skulle känna någon tillslut?

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Jag får faktiskt erkänna att jag skrev mitt namn inuti klädskåpet när jag flyttade ifrån min första lägenheten. Okej, det är på ett gömt ställe men det kändes ändå lite speciellt 🙂

 • Anonymous

  Bra idé! Heja heja…

  Roligt gjort, Caja också!

  Kram
  -Lubb

 • Åh, fin klänning och fin bild och fina tankar. Jag hade varit jätteglad om det stått vilka som ägt mina möbler innan mig. Nog för att dom har en historia i sig själva eftersom dom är begagnade, men det hade ramat in så bra.

 • Det vore himla fint!

 • åh! ja!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar